Senderisme Sèniors Trekking

Fa gairebé 10 anys, un grup de jubilats i prejubilats amb temps ociós, o millor dit, sèniors, vam començar a fer sortides de senderisme i muntanya en dies feiners i, en acabat, un dinar de germanor, compaginant-ho amb les sortides en BTT del grup Saltamarges de Tiana. La primera excursió va ser la pujada al Costa Pubilla, el 4 de desembre de 2014, amb dinar final al restaurant del santuari de Montgrony.


La idea inicial era fer rutes de senderisme properes, que el desplaçament en cotxe no superés l'hora i mitja de trajecte per poder fer la caminada i acabar amb el dinar esmentat, i  potenciar, per tant, el senderisme i la bona teca. Els itineraris s'escullen tant per la dificultat com per la distància (fins a 15 km) i sobretot pel desnivell (fins a +500 m). 


Fins al 2023, els primers 9 anys del grup Sèniors, hem fet 127 sortides de senderisme, i per al 2024 en tenim 10 més de previstes.


Una altra activitat anual dels Sèniors són les sortides en viatges programats d'una setmana, que ens han permès recórrer el GR del Camí de Cavalls, a Menorca, els anys 2021/2022, i l'any 2023 hem fet senderisme pel cap de Gata, a Almeria.


Tenim previst coordinar nous viatges per a aquest any amb l'agència que ens dona suport.