Activitats anuals 

Rocòdrom

Des del 2015 i com a part de les activitats de la festa major de Tiana, el CET, amb el suport de l'Ajuntament, aixeca un rocòdrom a la plaça de la Vila per apropar els més petits a l'escalada.

Un grup de voluntaris del club acompanyen durant tot el matí els nens i nenes del poble que es vulguin iniciar en aquesta modalitat esportiva.

Concurs de fotografies

Cada any el CET organitza un concurs de fotografies amb la finalitat de confeccionar el calendari de l'any següent amb la recopilació de les fotografies més votades pels socis. Es busca una mostra representativa de totes les activitats esportives del club i també una selecció de les experiències a la natura de tots els socis.

Xerrades sobre experiències esportives

Coincidint amb l'exposició de fotografies per a la confecció del calendari anual, programem una xerrada en què socis o esportistes vinculats a la nostra entitat ens presenten i comparteixen una experiència realitzada, un viatge, un repte, una competició.

Cinema de muntanya

Des del 2014 el club organitza anualment, al setembre, la projecció de pel·lícules premiades en el Festival de Cinema de Torelló, amb el suport de l'Ajuntament de Tiana, amb la intenció de dur a terme projectes d'unió entre diferents entitats. 


S’han projectat pel·lícules com Defais a Dringo, K2: Siren of the Himalayas, Valley Uprising, Metanopia, La Liste i House of Gods, entre d'altres.

Sopar de socis


Des del 2012 el club celebra amb un sopar anual la trobada de tots els socis de l'entitat, per compartir les experiències viscudes, presentar les propostes d'activitats i iniciatives de l'any següent i fer entrega del calendari elaborat amb les fotografies presentades a concurs i escollides entre tots.

Formació

De manera puntual el CET programa formació en temàtiques que poden ser interessants per als membres de l'entitat. Fins ara s'han fet cursos sobre seguretat en terreny d'allaus, orientació a la muntanya i primers auxilis.