Qui som?

L’any 1983 va néixer el Grup Excursionista Tiana, de la iniciativa d’un grup de joves de lAgrupament Escolta Roger de Flor. Aquells primers anys es van fer ascensions als cims més emblemàtics del Pirineu. A més, el 1986 es va organitzar l’expedició al Montblanc (4.808 m), als Alps, i l’any 1987, l’ascensió al Toubkal (4.167 m), a l'Atles.

 

No va ser fins al 2001 que es va constituir oficialment com a entitat amb el nom actual de Club Excursionista Tiana. En aquests inicis es van anar fent sortides familiars de senderisme, esquí i escalada.


El CET està integrat a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunyaen concret forma part de la vegueria del Maresme, que es reuneix un cop cada dos mesos per posar en comú amb els altres clubs situacions que junts es poden resoldre molt millor, com ara temes de formació, administratius i esportius.


En l’actualitat el club compta amb 235 socis. S’estructura en comissions que duen a terme activitats i sortides de les diferents modalitats esportives de muntanya: senderisme, alpinisme, esquí, escalada, marxa aquàtica i bicicleta, a més d'altres com futbol sala.


Les seccions esportives funcionen de forma autònoma i totalment voluntària, i organitzen sortides amb la informació i el fons de material de què disposa el club. 

Membres del consell 

Xavier GiliPresident
Montserrat LleixàVocal
Núria DuranVocal
Josep SarràVocal
Josep SamitierSecretari
Neus BernetVocal
Rafel ArmenterosVocal
Jorge de LeónVocal
Juan Carlos MartínTresorer
Marcel·lí RibasVocal
Núria MinovesVocal
Oriol FigueresVocal
Dani GarciaVocal 
Laura GiliVocal
Elena González de la CámaraVocal